NEGOCIACIÓ CONVENI ACCIÓ SOCIAL

El dimarts 29 de gener ens vàrem reunir la comissió negociadora del Conveni Col·lectiu d’Acció Social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc.

CCOO i UGT denuncien el Conveni col·lectiu de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc per als anys 2013-2018.

El divendres 5 d’octubre de 2018, CCOO i UGT vàrem denunciar el conveni col·lectiu de Catalunya d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc (2013-2018) per poder començar la seva negociació.


Els professionals que treballem al sector portem molts anys patint precarietat i realitzant unes tasques que requereixen un grau de responsabilitat i d’especialització que no són valorats ni reconeguts.


Considerem que ara ens toca a nosaltres i que és el moment d’iniciar la negociació d’un nou conveni per tal de millorar els nostres drets laborals, drets socials, recuperar el poder adquisitiu i sobre tot que s’identifiqui amb la realitat als centres de treball.
Ens agradaria poder comptar amb les vostres aportacions, implicació i participació, ja que l‘èxit de la negociació depèn en bona part de la unitat i la mobilització dels treballadors i treballadores del sector.

Dignificar el sector i la nostra professió és una feina de totes i tots!!