La FSS-CCOO i semFYC s'ofereixen tres cursos dirigits a metges de família sobre el maneig extrahospitalari d'emergènciesDesprés de l'èxit de la primera edició del curs de Cures Pal·liatives, amb més de 600 professionals de la Medicina Familiar i Comunitària formats, i dins del l'acord signat entre la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) i semFYC, s'impartirà a partir de març un paquet de tres accions formatives dissenyades per ambdues organitzacions, elaborades i tutoritzades per membres del GdT d'Urgències i Atenció Continuada de la semFYC i dirigit en exclusiva a professionals de la Medicina de Família d'ambdues organitzacions. 
Els cursos es continuen oferint al competitiu preu de 25 euros cadascun.

cartellEls tres cursos compten com a director docent amb Eduardo Lamarca Pinto i es realitzaran en les següents dates: 


MANEIG extrahospitalari DE LES PRINCIPALS EMERGÈNCIES
 
Continguts: 
 
Curs 1 . Cardiovasculars, respiratòries i digestives: del 6 de març al 5 de maig. 
 
Curs 2 . Neurològiques, endocrí-metabòliques, urològiques, otorrinolaringológicas i oftalmològiques. Primera intervenció: del 8 de maig al 7 de juliol. 
 
Curs 3 . Infeccioses, toxicològiques, traumatològiques i psiquiàtriques: del 23 de setembre al 22 de novembre. 
 
Pots accedir a les inscripcions a  www.fysa.es
 

EXCLUSIU  per afiliades i afiliats a CCOO i socis i sòcies de semFYC , especialistes en medicina familiar i Comunitària. 
Sol·licitada Acreditació a la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de Salut. 


TU FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS 
AFILIA'T A CCOO!


18/01/2017

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.