Acord de gestió compartida entre l’ICS i l’IDI

L’ICS i l’IDI han fet un acord de gestió compartida que preveu que l’IDI gestioni tots els serveis de radiologia i medicina nuclear de l’ICS. Aquest acord encara no ha estat aprovat pel Consell d’Administració de l’ICS.
La informació que ens han traslladat les direccions de l’IDI i de l’ICS és la següent:


· La implementació de l’acord començarà a Tarragona, Terres de l’Ebre i Girona. És possible que comenci l’1 de juny, encara que no és segur. El següent territori encara no sé sap quin serà; tampoc se sap quan, però podria


ser abans d’acabar l’any.


· El personal estatutari fix de l’ICS continuarà sent personal de l’ICS i passarà a dependre funcionalment de l’IDI. Mantindrà les condicions laborals de l’ICS.


· L’ICS amortitzarà les places del personal estatutari temporal.


· L’IDI oferirà al personal temporal que ocupi places estructurals, tant si són interins com eventuals, un contracte laboral de duració determinada fins que es cobreixi la vacant de forma definitiva. L’IDI no garanteix que es quedi amb


tots, ja que no sap si hi ha excés de plantilla.


· L’IDI no té auxiliars d’infermeria i no en vol tenir, per la qual cosa diuen que no faran cap contracte d’auxiliar d’infermeria.


· L’IDI facilitarà que l’estatutari fix que vulgui s’incorpori a l’IDI com a laboral fix.


En aquest procés CCOO exigirà el manteniment de tots els llocs de treball. Les plantilles dels serveis de radiologia ja estan molt ajustades, com a tots els serveis de l’ICS, i per aquesta raó no hi ha motius perquè l’IDI no es quedi amb tot el personal.


Pel que fa a les auxiliars d’infermeria, l’ICS ha de garantir la reubicació en altres serveis de l’empresa.

Feu clic per veure document