El Ministeri de Sanitat publica la convocatòria per a l'accés a la formació especialitzada per a personal Facultatiu i Diplomades d'Infermeria


Foto

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat publica en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) del dissabte 22 de setembre cliqueu aquí  la convocatòria per accedir a una plaça de formació sanitària especialitzada el pròxim any.  L'oferta total per metges és de 6.389 places i en el cas d'Infermeria s'han convocat 963. El termini de presentació de sol · licituds comença el 25 de setembre i finalitza el 4 d'octubre, ambdós inclosos.

En la convocatòria per als titulats metges, biòlegs, químics, radiofísics, psicòlegs i farmacèutics pel sistema de residència, l'oferta total és de 6.689, el que suposa 452 places menys que l'any passat. Per la seva banda, les places per a les especialitats la formació s'imparteix en règim d'escola (Farmàcia Industrial i Galènica, Hidrologia, Medicina de l'Educació Física i Medicina Legal i Forense), es mantindran en el mateix nombre que en la convocatòria passada, 193 .

El termini de presentació de sol · licituds comença el 25 de setembre i finalitza el 4 d'octubre, ambdós inclosos. La instància es podrà descarregar des de la pàgina web del Ministeri de Sanitat a partir del dia 25, cliqueu aquí  en la qual també pots consultar tota la informació relacionada amb la convocatòria. Els exàmens tindran lloc el 2 de febrer de 2013. Així, el calendari queda de la manera:


 - Termini de presentació d'instàncies: del 25 de setembre al 4 d'octubre de 2012, ambdós inclosos. 

 
- Exhibició de les relacions provisionals d'admesos: a partir del 14 de novembre de 2012.

 
- Exhibició de les relacions definitives d'admesos: a partir del 10 de gener de 2013.

 
Data de l'examen: dissabte, 2 febrer, 2013. 

      - Exhibició de les plantilles de respostes correctes: a partir del 11 de febrer de 2013.

     
- Termini de reclamacions a les plantilles de respostes correctes: 12, 13 i 14 de febrer de 2013. 

      
Reunió de les Comissions qualificadores: 25 i 26 de febrer de 2013. 

     
- Exhibició de les relacions provisionals de resultats: a partir del 1 de març de 2013. 

      - Exhibició de les relacions definitives de resultats
: a partir del 27 de març de 2013.
 
      - Actes d'assignació de places: a partir del 9 d'abril de 2013. 

      - Termini d'incorporació: 20 i 21 de maig de 2013.


25/09/2012

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.