Formació: Primer congrés virtual per Tècnics en Cures Auxiliars d’ Infermeria

CCOO organitza el primer congrés virtual per Tècnics en Cures Auxiliar d’Infermeria.

La FSS-CCOO comença un projecte ambiciós, que consisteix en l’organització de congressos científics virtuals per a la seva afiliació. Es tracta de trobades organitzades per professionals. L’objectiu és proporcionar un espai de trobada per a l’actualització de coneixements, debatre sobre aspectes concrets de la professió i mostrar treballs científics o experiències.

El primer congrés es dirigirà a Tècnics en Cures Auxiliar d’Infermeria (TCAI) per tractar-se d’una categoria molt nombrosa, amb inquietuds científiques i professionals a les que CCOO pot i ha de donar resposta. La presentació oficial d’aquest i l’obertura del termini d’inscripció estan previstes per al mes d’octubre, i la seva celebració per a juny de 2013.

El lema del congrés serà ‘Atenció integral del TCAE al pacient: cuidant vides’; frase que intenta resumir el paper tan destacat que les auxiliars d’infermeria desenvolupen en l’àmbit sanitari i sociosanitari (Dependència).

El comitè organitzador estarà presidit per Pilar Fernández Ruiz, TCAE de l’Hospital Carlos Haya de Màlaga, i la presidenta del Comitè Científic serà Isabel López Serrano, TCAE l’Hospital General de València, dues magnífiques professionals que han demostrat una lluita contínua a favor de la seva categoria , tant a nivell professional com a científic.

CCOO vol donar la màxima difusió a aquest esdeveniment i l’oportunitat de participar-hi a la seva afiliació. Per això, està elaborant una enquesta que s’enviarà per correu electrònic als seus afiliades i afiliats TCAE per facilitar que puguin opinar sobre els temes de les ponències, taules i tallers.