Vaga indefinida a les llars d’infants de Rubí Sol solet i Lluna

Ahir, 23 de febrer, les treballadores de les escoles bressol Sol solet i Lluna de Rubí van iniciar una vaga indefinida, després d’anys de reivindicacions sobre les quals l’ajuntament ha anat fent promeses buides, però cap pas endavant. Cal remarcar que les 43 persones afectades fa 17 anys que tenen el sou congelat!

El seguiment de la vaga va ser del 100 % de totes les treballadores no afectades pels serveis mínims, que denunciem com a abusius.

A la tarda del primer dia de vaga, les treballadores i les famílies es van concentrar davant de l’ajuntament on estava reunit el Ple per exigir ser escoltades i obtenir solucions reals.

Les treballadores reclamen una parella educativa per garantir la qualitat del servei, un plec de condicions que garanteixin un sou digne i equitatiu que s’actualitzi en funció de l’IPC i una pujada urgent d’un 8 %, per compensar parcialment tots els anys de congelació salarial.

La lluita continuarà fins que no hi hagi un compromís real per part de l’ajuntament i de l’empresa que porta la licitació, Cavall de Cartró. CCOO continuarem mostrant el nostre suport a les justes reivindicacions de les treballadores.

Barcelona, 24 de febrer de 2023