Benvinguda

Flecha Ccoo
Benvinguts i benvingudes a la web de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central

CCOO del Vallès Occidental i de la Catalunya Central és la 1a força sindical de les comarques que en formen part amb més de 21.000 persones afiliades i més de 3.500 delegats i delegades elegits a les empreses pels treballadors i treballadores.

Estem presents tant al conjunt del territori, del Vallès Occidental i la Catalunya Central, com als diferents sectors de la producció i dels serveis públics i privats.

CCOO té una llarga tradició de lluita i va ser determinant, des de principis de 1960, en la construcció de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i capdavantera en la lluita pels dels drets laborals, els drets socials i per la consecució de les llibertats democràtiques i nacionals de Catalunya.

CCOO és un sindicat de classe i nacional que defensa, avui, un nou model econòmic i social basat en l’ocupació de qualitat i els drets de ciutadania. Per nosaltres la igualtat d’oportunitats és una peça fonamental per aconseguir una societat més justa i més lliure.

En la societat de la informació i del coneixement és imprescindible l’accés a les noves tecnologies per part de totes les persones com a un nou dret de ciutadania.

CCOO, del Vallès Occidental i de la Catalunya Central, posa al teu abast aquesta eina que esperem et sigui àgil i sobretot útil.

Aprofito l’oportunitat per fer una crida a la vostra participació en la vida sindical, ja que segur que la suma de les vostres aportacions serviran per fer un sindicat cada vegada més fort i capaç al servei dels treballadors i treballadores.  

Rebeu una cordial salutació i que tingueu una bona navegació!

Iván Ramos Verdegay, secretari general CCOO VOCC – CATC