Qui som

Locals Ccoo Tarragona

La UI de CCOO Tarragona, forma part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i donem servei a les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, la Ribera d’Ebre, el Montsià, el Priorat, el Tarragonès i la Terra Alta.

El nostre sindicalisme és de classe i nacional i considera que l’associació de les persones treballadores és imprescindible per defensar adequadament els nostres interessos econòmics, laborals i socials, i contribuir a una societat que sigui més justa, democràtica i participativa.

La nostra Unió està formada pels sindicats intercomarcals, que agrupen les persones treballadores d’un determinat sector i es cuiden de la negociació del convenis i de tot el que fa referència a l’acció sindical als centres de treball. Aquests sindicats entre d’altres són: Indústria (metall, mineria i electricitat, tèxtil, pell, químiques i agroalimentària), Educació, Sanitat, Serveis a la Ciutadania (administració pública, arts gràfiques i transport), Serveis ( comerç, hostaleria, banca i estalvi) , Hàbitat (construcció, fusta, neteja i seguretat), Pensionistes i Jubilades, etc.

D’altra banda, desenvolupem la nostra activitat mitjançant les secretaries en àmbits específics com Organització i Recursos, Acció Sindical, Polítiques d’Igualtat, Dona i Salut.