Un conveni digne, per l’acció social

El conveni col·lectiu d’acció social està caducat des de l’any 2018 i la patronal es nega a seure a negociar-lo. Des del 2013 hem patit una pèrdua de poder adquisitiu superior al 45%.


Actualment, s’ha arribat a un preacord de taules salarials, gràcies a la feina de CCOO, que ens aportarà un 3% de l’any 2022, un 1,5% l’any 2023, un 3,5% l’any 2024 i una promesa de què 2025 i 2026 hi haurà un augment mínim del 5%. Tenint en compte com està pujant cada any l’IPC, tot i aquests augments el nostre poder adquisitiu anirà disminuint.
Les ràtios en què ens movem són irrisòries. Tenim dret a vaga, però quan en proposem una ens decreten serveis mínims del 100%, per tant, no podem fer vaga.

Conv1


Per aquests motius, i d’altres, i per dignificar d’una vegada per totes el nostre sector hem decidit fer avui dimecres 17 de maig una marxa lenta que ha sortit de la plaça 1 d’octubre i finalitzat a la plaça Pompeu Fabra davant la subdelegació de la Generalitat a Girona.
Continuarem amb les nostres plantades davant la subdelegació cada quinze dies per fer-nos veure i reclamar els nostres drets i l’equiparació amb la pública.


Mateixa feina, mateix sou – Externalització = precarització
Un conveni digne, per l’acció social – Patronal, sit and talk


La Carpa Social
Comitè d’empresa Resilis Girona