Els treballadors i treballadores de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa tornaran a sortir aquest dimecres 30 de novembre a l’exterior del centre

Els treballadors i treballadores de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa es concentraran de nou demà dimecres a les portes del centre per reclamar unes millors condicions laborals i defensar una atenció sanitària de qualitat.

CCOO advoquem pel diàleg i per l’inici de la negociació amb la direcció per donar resposta amb solucions i fets a les nostres reivindicacions, però en el cas de no obtenir solucions tangibles i útils per tal de millorar les condicions de treball i així poder donar un servei de qualitat als pacients, es programarà un calendari de mobilitzacions, trobades i talls de carretera.

El sindicat reclama:

  • Previsió de plantilla de personal adequada a les necessitats reals del servei. Més inversió en personal. Prou precarietat contractual per tal de garantir una bona qualitat i seguretat en l’atenció a l’usuari.
  • Un tracte digne i humà. Prou d’assumir altes càrregues assistencials, pressions per assegurar cobertures, no garantir el dret al gaudiment de permisos, empatia, escoltar comentaris i respostes poc agradables…
  • La retribució (DPO) no pot dependre de les despeses de manteniment del centre.

Per tot això ens concentrem aquest 30 de novembre davant de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 29 de novembre de 2022