Els locals de CCOO de comarques gironines seran punts de recollida en la campanya “Cap nen sense joguina”, de la Cadena SER

CCOO de Comarques Gironines participa aquest any a la campanya “Cap nen sense joguina”, de la Cadena SER Catalunya, que centra els seus esforços a en poder aportar en aquestes festes joguines als infants de les famílies vulnerables.

La campanya de recollida de joguines serà vigent fins al 3 de gener i qualsevol treballador o treballadora podrà portar les seves joguines noves amb l’embalatge original als locals de CCOO de Blanes, Figueres, Girona o Palamós

La iniciativa “Cap nen sense joguina” es va crear ara fa 56 anys al Casino de l’Aliança del Poblenou. Actualment compta amb la col·laboració de diverses entitats i s’ha estes pel territori.

La participació de CCOO en aquesta campanya continua la iniciativa que, des de fa uns deu anys per aquestes dates, organitzava amb altres entitats, el sindicat per recollir joguines i promoure, així, la solidaritat i la participació comunitària per ajudar i compensar les situacions socials més desafavorides.