CCOO participa a la jornada “Catalunya, un país de trens”. Jornada de debat i suport als nous ferrocarrils de Catalunya

Dissabte 10 de juny, l’Auditori Josep Irla de Girona acollirà les jornades “Catalunya, un país de trens”. Aquest esdeveniment, organitzat per la Fundació de Mobilitat Sostenible i Segura (FMSS) amb el suport de les diferents comissions promotores d’arreu del territori i de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP).

CCOO hi prendrà part a través de la seva secretària general a les comarques gironines, Belén López, qui aportarà la visió del sindicat a la taula rodona: “Quin ha de ser el paper del ferrocarril en la mobilitat de Catalunya?”.

La jornada té com a objectiu compartir l’estat dels diferents projectes i promoure la importància del transport ferroviari com a eina clau per al desenvolupament sostenible, la lluita contra el canvi climàtic i la millora de la mobilitat a Catalunya. Des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda, professionals del sector del transport, representants polítics, experts en mobilitat i ciutadans interessats en aquest àmbit es reuniran per debatre, reflexionar i compartir experiències en relació amb el sistema ferroviari català.

Les jornades “Catalunya, un país de trens” són obertes a tothom i es convida la ciutadania, les empreses, les associacions i les institucions interessades en el desenvolupament d’un sistema ferroviari eficient i sostenible a unir-se a aquesta iniciativa. Per obtenir més informació sobre les jornades i per a la inscripció gratuïta, es pot visitar el lloc web de la FMSS a:

https://www.fundaciomobilitatsostenible.org/formacion/jornada-debat-i-suport-catalunya-pais-trens