CCOO de Catalunya condemna l’assassinat d’una dona a Girona a causa de la violència masclista

CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Girona i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i per erradicar la violència masclista com una qüestió d’Estat i destaca el seu compromís ferm a cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol violència.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la família i l’entorn de la víctima, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per erradicar la violència masclista a sumar esforços perquè d’una vegada per totes la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.

Aquest matí es farà un minut de silenci, a les 12 h, davant la seu central de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, de Barcelona).
A Girona, el sindicat participarà a la concentració institucional davant de l’ajuntament, a les 11.30 hores, i a la convocada per la Plataforma Feminista Gironina, a les 19 hores.

Telèfon 900 900 120: atenció 24 h contra la violència masclista.