Flecha Ccoo

Reglament General de Protecció de Dades

Doodle Rgpd

Benvinguda

Aquesta pàgina web té la voluntat de convertir-se en un espai d’intercanvi i reflexió sobre la confidencialitat i la protecció de les dades de les persones treballadores i afiliades que consenten i confien en CCOO.

A la web, en primer lloc, situem alguns aspectes rellevants del compromís adquirit per CCOO i que renovem en la comunicació enviada als afiliats i afiliades. En segon lloc, relacionem les organitzacions sindicals i de serveis que formen part de CCOO  i que comparteixen les dades personals per poder exercir l’acció sindical i oferir les prestacions pròpies del  seu àmbit.

També us facilitem un formulari per facilitar aquesta interacció i que esperem feu ús tant les persones afiliades com les representants de les nostres organitzacions: seccions sindicals, sectors, unions, federacions i serveis.

Renovem el compromís de confidencialitat i la protecció de dades de CCOO

Volem renovar el nostre compromís de confidencialitat i la protecció de les teves dades personals corresponent a la confiança i al consentiment expressats en la teva afiliació a CCOO.

  • Les teves dades formen part d’un fitxer del qual és titular CCOO de Catalunya.
  • La finalitat d’aquest fitxer és el manteniment de la relació afiliativa i informar-te de l’acció sindical, els serveis i les activitats de CCOO.
  • Les teves dades no són cedides a tercers fora de les organitzacions de servei de CCOO, la federació a la qual correspon la teva empresa i la Confederación Sindical de CCOO.
  • La nostra adreça electrònica de contacte es [email protected]. Aquí esperem, com fins ara, totes les teves observacions, dubtes i suggeriments. A més, pots contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 481 27 00.
  • També t’informem que pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i oposició adreçant-te a la Delegació de Protecció de Dades de CCOO de Catalunya (Via Laietana, 16, 08003, Barcelona).

Com ja saps, restem a la teva disposició.