La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.

Participació 2.0


ParticipaEl X Congrés CCOO de Catalunya incorpora nous mecanismes de participació mitjançant xarxes socials, tant en la fase pre-congressual, com durant la celebració del Congrés.

A més dels processos de participació establerts estatutàriament, on l'afiliació debat els documents congressuals i escull les delegacions al Congrés, també podeu participar a través de les xarxes socials, a Facebook i Twitter.


Facebook


Hem habilitat una pàgina al Facebook on podeu deixar els vostres comentaris sobre els documents del congrés, els estatuts del sindicat o qualsevol altra idea que ens ajudi a millorar CCOO de Catalunya.

www.facebook.com/XCongresCCOOcat


Twitter


A Twitter hem habilitat 4 hashtags, un per cada Eix dels documents congressuals per recollir les propostes.
  1. #XCongresCCOOcatEix1
  2. #XCongresCCOOcatEix2
  3. #XCongresCCOOcatEix3
  4. #XCongresCCOOcatEix4
A la capçalera de les pàgines dels documents trobareu els hashtags corresponents a cada Eix.

A més, també podeu seguir el hashtag genèric del X Congrés a #XCongresCCOOcat


Les aportacions fetes mitjançant xarxes socials seran objecte d'avaluació pels responsables de la redacció dels documents que es presenten al Congrés, incorporant aquelles que considerin d'interès i presentant-les al Congrés per a la seva ratificació.