CCOO celebra a Terrassa la 2a Diada del Treball Digne

Demà dissabte, 19 de setembre de 2015

CCOO de Catalunya convida a participar, demà dissabte, 19 de setembre, a la 2a Diada del Treball Digne, que tindrà lloc a Terrassa.

En la línia de la Diada del Treball Digne que es va fer l’any passat (el 20 de setembre del 2014) al Parc Nou del Prat de Llobregat, aquesta festa intergeneracional vol ser un espai de trobada per a la gent de CCOO i un acte de commemoració del 50è aniversari del sindicat.

En primer lloc, a les 11 h hi haurà l’acte institucional del 50è aniversari de CCOO de Terrassa, al passeig de les Lletres.

A partir de les 11 h, obrim l’espai i el servei de bar-cafeteria ja a la zona dels Bellots de Terrassa, on a les 12 h s’obrirà l’espai infantil; a les 13 h, hi haurà els parlaments d’Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central; Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. Després, a les 13.30 h, es farà l’acte de reconeixement als 25 anys d’afiliació, i a les 13.45 h l’acte de commemoració del 50è aniversari de CCOO de Catalunya. A les 14 h es farà un dinar (graellada, pa, aigua, vi i postres) pel qual s’han d’adquirir tiquets, i, finalment, a les 16 h, hi haurà un concert de Ràdio Vintage Club.

Trobareu més informació a Internet:
https://www.ccoo.cat/noticia/193226/2a-diada-del-treball-digne-de-ccoo-catalunya 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de setembre de 2015

Agenda:
Dissabte 19 de setembre de 2015
– a les 11hores (acte institucional)
Passeig de les Lletres. Terrassa
– a les 12 h (Diada del Treball Digne)
Els Bellots. Terrassa