Qui som


CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central (Bages-Berguedà-Moianès), forma part de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya -CONC- i en l'àmbit intercomarcal és la més representativa en delegats i comitès d'empresa en el conjunt de les nostres comarques.

El nostre sindicalisme és de classe i nacional i considera que l'associació de les persones treballadores és imprescindible per defensar adequadament els nostres interessos econòmics, laborals i socials, i contribuir a una societat que sigui més justa, democràtica i participativa.

La nostra Unió està formada pels sindicats intercomarcals, que agrupen les persones treballadores de uns determinats sector i es cuiden de la negociació del convenis i de tot el que fa referència a l'acció sindical als centres de treball. Aquests sindicats entre d'altres són: Indústria (metall, mineria i electricitat, tèxtil, pell, químiques i agroalimentària), Educació, Sanitat, Serveis a la Ciutatadania (administració pública, arts gràfiques i transport), Serveis ( comerç, hostaleria, banca i estalvi) , Construcció i Serveis ( construcció, fusta, neteja i seguretat), Jubilats i Pensionistes, etc.

D'altra banda, desenvolupem la nostra activitat mitjançant les secretaries en àmbits específics com Organització i Recursos, Acció Sindical, Polítiques d'Igualtat, Dona i Comunicació.

COMISSIÓ EXECUTIVA

ENRIQUE RODRÍGUEZ   Secretari General de la Unió Intercomarcal   erodriguez@ccoo.cat
IVAN RAMOS
 Organització i  Recursos
  iramos@ccoo.cat
PAQUI ALGARRA
 Finances
  palgarra@ccoo.cat
MARIBEL AYNÉ  Polítiques d'Igualtat, Dona i Comunicació   miayne@ccoo.cat
SERGI MARTÍNEZ  Socioeconomia
  sergiom@ccoo.cat
LLUÍS-VIDAL SIXTO
  Acció Sindical
  lsixto@ccoo.cat
VERÓNICA FERNÁNDEZ
 Acció Jove i Diversitat   veronica.fernandez@ccoo.cat
ISABEL M ZAPATA  Salut Laboral   izapata@ccoo.cat
JOSE FRANCISCO NAVAJAS    Aliances i Plataformes Socials
  jfnavajas@ccoo.cat
MARI TOVAR
 Afiliació, Participació i Diversitat
  mdtovar@ccoo.cat
PEDRO GIMÉNEZ
 TLC, EESS, Espais Col·laboració i Extensió
  pedrogimenez@ccoo.cat

ORGANIGRAMA UNIÓ INTERCOMARCAL CCOO VALLÈS OCCIDENTAL-CATALUNYA CENTRAL

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.