CCOO de Tarragona organitza un seguit d’actes per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora

Avui dilluns, 28 de febrer, la Unió Intercomarcal de Tarragona ha tancat  la programació  d’un seguit d’actes per commemorar, un any més, el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Avui a les 10 h, al local de Tarragona hi haurà el taller de pancartes amb frases reivindicatives per al dia 8 de Març.

Dimecres, 2 de març, a les 18 h al local de CCOO de Reus, hi haurà una taula d’experiències que durà per títol “Ocupem espais per la igualtat”. Tres dones de sectors normalment masculinitzats explicaran la seva experiència laboral amb els plans d’igualtat amb les seves respectives empreses. Capacitat limitada.

Divendres, 4 de març, a les 12.30 h, hi haurà la roda de premsa conjunta amb UGT, al local de la UGT de Tarragona.

Dimarts, 8 de març, a Tortosa, a les 10.15 h, hi haurà una assemblea de delegades i delegats per explicar les experiències laborals amb les empreses i a les 12 h, al pont Roig, la lectura del manifest conjuntament amb UGT i USOC.

El mateix dimarts a les 10.15 h a la sala Casa del Mar de Tarragona, hi haurà una assemblea de delegades i delegats que explicaran les seves experiències amb els plans d’igualtat i la bretxa salarial. A continuació, a les 12 h, a la plaça de la Dona Treballadora de Tarragona hi haurà la lectura del manifest conjunt amb UGT. En acabar la lectura del manifest, hi haurà una manifestació fins a la plaça de l’Ajuntament de Tarragona.

I a la tarda, a les 17 h, es farà la lectura del manifest a la plaça de la Dona Treballadora a Reus.

20210308 113240