FYSA amplia l’oferta de tres cursos al preu de dos a tota l’afiliació de CCOO

Després de l’enorme acceptació que ha tingut el pla 3X2 l’any 2021 FYSA, consultora de formació de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO), amplia l’oferta per a l’any 2022.

D’aquesta manera, l’oferta serà per a tota l’afiliació a CCOO, independentment de la federació a la qual estiguis afiliat. Com a novetats, no s’exigirà l’any d’antiguitat i l’oferta serà per una sola vegada a l’any

L’oferta estarà vigent des de l’1 de gener fins al 31 de desembre del 2022, període en què hauràs d’inscriure’t, encara que la formació es podrà finalitzar fins a 2023, en funció de la data d’inscripció. 

Banner 3x2 Fysa

Característiques de l’oferta:

  1. Se sol·liciten els 3 cursos alhora a través de l’espai específic situat en la web de FYSA. 
  2. La persona afiliada pagarà un total de 58 euros per 2 cursos i el tercer curs l’assumeix CCOO. 
  3. Els cursos es realitzaran de manera consecutiva, és a dir, un darrere l’altre, en funció de les dates d’acreditació, en l’ordre que organitzi FYSA.
  4. Tenir la categoria professional o estudis adequats als destinataris del curs. 
  5. Estar afiliat/ada a CCOO, i al corrent de pagament, en el moment d’optar a l’oferta i durant tot el procés formatiu.  

Garantia de qualitat: 

  1. Tots els cursos dirigits al personal sanitari estan acreditats per la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries del Sistema Nacional de Salut. 
  2. Tots els cursos dirigits al personal no sanitari compten amb el reconeixement d’interès sanitari (RIS), oficial, atorgat per l’Administració sanitària.  

INSCRIPCIONS a:  www.fysa.es ja disponibles. 

-OFERTA EXCLUSIVA PER A l’AFILIACIÓ DE CCOO-