CURSOS INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

La FSS-CCOO ofereix per primera vegada, a la seva afiliació, cursos per a especialistes en infermeria familiar i comunitària

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO) ofereix, com una mostra més de la seva aposta per les especialitats d’infermeria, dos cursos dirigits en EXCLUSIVA a les persones afiliades a CCOO, en la modalitat de teleformació, des de casa, per Internet, amb els millors continguts, tutories especialitzades amb resposta en 48 hores, test d’autoavaluació, casos pràctics, exàmens parcials i finals, durant 6 setmanes i amb els millors preus del sector.

MOLT IMPORTANT: SI ETS INFERMER/A D’HOSPITAL de l’ICS I ET VOLS TRASLLADAR A PRIMÀRIA, si no tens l’especialitat de familiar i comunitària, amb 100 h de curs d’aquesta temàtica, podràs obtenir la mateixa puntuació).

A CCOO et formem i t’ho facilitem amb aquests nous cursos EXCLUSIUS PER L’AFILIACIÓ:

– Enfermería clínica en el ciclo de la vida (la infancia, la adolescencia y la familia).

– Prevención y promoción de la salud en el adulto.

– Cuidados a personas mayores y/o dependientes.

-La Salud en la comunidad. Investigación enfermera

Primera edició: 1 d’octubre de 2019 (una nova edició cada 6 setmanes).

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: AQUÍ!

Garantia de qualitat: sol·licitada acreditació a la Comissió de Formació Continuada de les Professions Sanitàries del Sistema Nacional de Salut.

* Pròximament s’oferirà, a través del centre de formació de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO, més cursos dirigits a especialistes en infermeria familiar i comunitària.

LA TEVA FORMACIÓ, EL NOSTRE COMPROMÍS.
AFILIA’T A CCOO!
Clica el següent enllaç per veure el cartell.