Campanya carrera professional 2020

Periòde d’incripció obert del 1 al 31 de desembre

Segons el que es va negociar al II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat, la carrera professional es “defineix com un sistema d’incentivació y motivació dels i les professionals i de reconeixement del seu nivell de desenvolupament professional i fixa l’últim trimestre de l’any com el període en que s’ha d’obrir el termini de presentació de les sol·licituds”
La carrera professional permet al professional progressar de forma individualitzada a diferents nivells, prèviament definits, com reconeixement al desenvolupament professional en termes d’activitat assistencial, de coneixements i de compromís amb l’organització i vol contribuir a la millora en la qualitat assistencial.
Amb data 1 de Desembre ha començat la campanya Ordinària 2020 pels nivells 1,2,3 i 4. Les sol·licituds podran presentar-se durant tot el mes de desembre fins el 31 de desembre i “exclusivament per via telemàtica a traves del mòdul de ‘carrera professional’ de l’aplicació Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH)”.

http://www.portalics.rrhh/sgrh (Intranet)
http://wsa.ics.gencat.net/sgrh (Internet)

En relació a les resolucions de la carrera professional que tenim pendents de l’any passat, des de CCOO recomanem a tot el personal fix i interí que al desembre de 2018 la van demanar, que ho tornin a fer (quan es resolguin, podreu renunciar a la nova sol·licitud).

A banda d’això, aquest desembre de 2019 també cal demanar-la totes aquelles persones que assoleixin un primer o un nou nivell , TANT EL PERSONAL FIX COM EL PERSONAL INTERÍ (fruit de les sentència guanyades al Tribunal Suprem per CCOO).

Important: Període de l’1 al 31 de desembre de 2019.

Per a facilitar-vos la tasca, us adjuntem diferents documents que poden ser del vostre interès i us poden a ajuda a aclarir dubtes

Cartell carrera professional 2020.pdf
Esquema requisits carrera professional.pdf
Promoció interna i carrera professional I.pdf
Guia pel registre de sol·licituds telemàtiques_.pdf
Guia Informativa ICS Carrera professional.pdf
Resolució SLT_3020_2019.pdf
II_Acord_de_condicions_de_treball_del_personal_estatutariCARRERA PROFESSIONAL.pdf