Manca de transparència a Tarragona

CCOO denuncia que el Govern aprofita l'estiu per continuar el procés de dissolució de l'ICS


L’ICS i la resta de proveïdors del sistema sanitari al Tarragonès han fet un conveni de col·laboració per a la prestació de algunes activitats assistencials. Aquest conveni crea una sèrie d’unitats funcionals que comporten el nomenament d’un coordinador per a cadascuna d’elles.

El conveni preveu que es coordinin i es comparteixin els mitjans materials, humans i econòmics dels diferents proveïdors, encara que no es concreta com es repartiran els costos que generi l’activitat objecte de coordinació ni els ingressos amb els quals el CatSalut finança aquesta activitat.

CCOO denunciem la manca de transparència en aquest procés i creiem que és un pas més en el camí que han endegat el Govern de la Generalitat i la Conselleria de Salut per tal de fer desaparèixer l’ICS, mitjançant la seva integració en estructures, empreses, ens o altres invents que tenen com a únic objectiu diluir el lideratge que l’empresa pública ICS té en la sanitat pública catalana. 


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 5 d’agost de 2014
05/08/2014

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.