Carta al conseller de Salut


Senyor conseller, 

Cada vegada són més els centres sanitaris del SISCAT que fan activitat privada. Aquests centres sanitaris reben finançament del Servei Català de la Salut per atendre els mateixos ciutadans als quals ofereixen atenció privada. Ofereixen als ciutadans pagar per accedir al servei a què tenen dret gratuïtament. El pagament de serveis per evitar la llista d'espera. 

Aquesta activitat privada es du a terme al mateix centre i pels mateixos professionals fora de la seva jornada laboral. Els professionals cobren aquesta activitat a part, normalment facturant serveis professionals al mateix centre del qual són treballadors.

Continuar llegint la carta:
Carta conseller de Salut.pdf
17/07/2014

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.