SI ETS PENSIONISTA AMB AFILIACIÓ A CCOO, T'INTERESSA!

RESOLUCIÓ FAVORABLE PER ALS MUTUALISTES (JULIOL 2020)


Foto

Fins a aquesta resolució els criteris de l'Agència Tributària han estat diversos. Les reclamacions presentades i resoltes des del 5/07/2017 fins al 26/06/2019 han estat favorables als treballadors, i s'han pagat els imports reclamats. A partir de JUNY del 2019 l'Agència Tributària les ha anat rebutjant, cosa que obliga a presentar recursos econòmics administratius als TEAC Regionals, que s'han resolt amb diferents criteris.
A partir de l'1 de juliol del 2020 amb la nova resolució del TEAC que unifica sentències, s'estableix que les cotitzacions anteriors a l'1 de gener del 1967 són les que poden minorar la pensió cobrada anualment en les seves rendes. 
Els treballadors de banca amb cotitzacions anteriors a l'1/1/1967 no sols poden incorporar aquest criteri en la renda de l'exercici 2020, sinó que poden efectuar reclamacions de les rendes d'anys anteriors (2016 al 2019), i ho poden fer ja.

Veure la notícia en : https://www.ccoo-servicios.es/catalunya/html/44773.html


16/10/2020

CCOO de les Comarques gironines | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.