Els pensionistes i jubilats de CCOO lliuren les reclamacions individuals a l’Institut de la Seguretat Social per reclamar la revaloració de les pensions

Demà dimarts, a les 10.00 hores, a l’INSS del passeig de Sant Joan – c/Sant Antoni Maria Claret, de Barcelona

Els pensionistes i jubilats de CCOO de Catalunya lliuraran demà a la seu de l’Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) a Barcelona (pg. Sant Joan – c/Sant Antoni Maria Claret), a les 10.00 h del matí, les reclamacions individuals recollides per a la revaloració de les pensions en un 1,9%, és a dir, la diferència entre el 2,9% d’augment del cost real de la vida al novembre del 2012 i l’1% previst i aplicat al gener de 2012.

Aquesta acció forma part d’una sèrie de mobilitzacions que s’estan fent davant la pèrdua continuada del poder adquisitiu de les pensions, que van començar amb el requeriment a la defensora del poble perquè fes un recurs davant el Tribunal Constitucional contra el decret llei i que van continuar amb les ocupacions de les oficines de l’INSS el dia 13 de desembre i les manifestacions a totes les capitals de província de l’Estat el dia 19 de desembre. Ara es demana l’inici d’un procés judicial per a l’aplicació de la llei que ordena la revisió de les pensions i el pagament dels endarreriments corresponents.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 18 de febrer de 2013

Agenda:
Dimarts, 19 de febrer de 2013
A les 10.00h
INSS. Pg. Sant Joan – c/Sant Antoni Maria Claret, BCN