Signades les taules salarials de la construcció 2021 de la província de Lleida

El 2 de novembre de 2021, s’han signat les taules salarials corresponents a 2021 del Conveni de la construcció i obres públiques de la província de Lleida, amb un increment del 2,5%, que serà efectiu a partir de la seva publicació i amb efectes retroactius des de l’1 de gener de 2021.

CCOO volem reconèixer la responsabilitat de la patronal lleidatana de la construcció que ha respectat els acords aconseguits a nivell estatal i ha complert les seves atribucions, després del conflicte per la signatura de les taules salarials i del paper que ha tingut la patronal de Barcelona.

Des de CCOO esperem que en els pròxims dies, se signi el calendari laboral per a l’any 2022.

CCOO volem posar en relleu el sector de la construcció a Catalunya, més encara en un moment en el qual el sector està rebent una gran injecció de recursos públics que han d’ajudar les empreses a orientar les estratègies de lluita contra el canvi climàtic, l’eficiència energètica, que han de garantir un canvi de model sectorial que tingui un impacte positiu en les condicions salarials dels treballadors i treballadores.

Com sempre, el sindicat es posa a la disposició d’aquells treballadors i treballadores que tinguin dubtes de com s’ha d’actualitzar el seu salari, una vegada es publiquin les taules.