El Comitè de Vaga de FCC Salt decideix incrementar el servei de recollida per sobre dels serveis mínims per minimitzar els efectes de l’acumulació d’escombraries a les zones més empobrides del municipi

Comunicat del Comitè de Vaga de FCC Salt

El Comitè de Vaga de FCC Salt hem decidit incrementar el servei de recollida per sobre dels serveis mínims per minimitzar els efectes de l’acumulació d’escombraries a les zones més empobrides del municipi.

Constatem que són els barris amb més densitat de població, amb pitjors condicions socioeconòmiques, i amb un servei mal dimensionat i del tot deficient de recollida, els que més pateixen l’actual situació.

Els treballadors i treballadores vam demanar a l’empresa que portés més camions de càrrega posterior per poder retirar els residus acumulats en el barri centre.

També som veïns i veïnes de Salt, i no volem perjudicar ningú.

Ens continua indignant la indiferència del consistori i les declaracions que menyspreen el nostre esforç, com la iniciativa de netejar el barri centre.

Volem unes condicions laborals dignes, també un servei de recollida eficient, un increment de plantilla i un manteniment dels contenidors que eviti brutícia i rates.

Convidem tota la ciutadania a donar suport a les reivindicacions!


Manifestació, dijous 30 de desembre a les 16.00 h, sortim del carrer d’Amnistia Internacional, 11, fins a arribar a l’ajuntament.