Exposició “República. Valors republicans, valors de futur”

Obertura demà dimecres, 10 d’abril, a les 18.30 hores, al vestíbul de la seu de CCOO a Barcelona (Via Laietana, 16, planta baixa)

Demà dimecres, 10 d’abril, a les 18.30 hores, tindrà lloc l’acte d’obertura de l’exposició “República. Valors republicans, valors de futur” al vestíbul de la seu de CCOO de Catalunya, a Via Laietana, 16, de Barcelona, per commemorar el 14 d’abril del 1931, en què es va proclamar la II República.

CCOO vol difondre l’experiència republicana que va significar una fita de progrés social i ressaltar els valors republicans com valors de futur per seguir lluitant pels dret socials i econòmics com a expressió d’avenç democràtic i d’igualtat. L’acte comptarà amb les intervencions de Dolors Llobet, secretària d’Atenció a l’Afiliació, Estudis i Coordinació de Direcció del sindicat; David Ballester, professor d’Història Contemporània a la UAB; Ricard Vinyes, comissionat de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

A l’acte d’obertura es presentarà el catàleg de l’exposició, que inclou la conferència que Josep Fontana va fer el 2006 a CCOO pel 75è aniversari de la proclamació de la II República. L’exposició, realitzada pel sindicat, ha estat produïda per la Fundació Cipriano García amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i es podrà visitar del 10 d’abril al 10 de maig del 2019.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 9 d’abril de 2019

Agenda:
Dimecres, 10 d’abril, de 2019
a les 18.30 hores
Vestíbul CCOO – Via Laietana, 16, planta baixa. BCN