Concentració davant el TSJC per exigir a la patronal UPM que compleixi el Conveni del metall de Barcelona

Els metal·lúrgics i metal·lúrgiques de la província de Barcelona tornaran a sortir al carrer aquest dimecres, 20 de setembre, per exigir a la patronal UPM que compleixi el que està acordat en el Conveni del metall de Barcelona. CCOO d’Indústria i UGT-FICA han convocat una concentració a les 11 hores, davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (passeig de Lluís Companys, 14-16, Barcelona), coincidint amb la celebració del judici per la demanda presentada per ambdós sindicats contra la patronal metal·lúrgica per incomplir el conveni sectorial.

La patronal pretén que les persones que utilitzen el permís retribuït de 12 hores, recollit en l’article 67 del conveni, recuperin aquestes hores, cosa que està exigint a moltes empreses del sector. La intransigència de la patronal ens aboca al conflicte, ja que està vulnerant els drets de les persones que treballen al sector.  

CCOO d’Indústria insta la patronal UPM a rectificar i li adverteix que no renegociarà allò que ja està acordat i signat.

20230920 Cartell Concentracio Metallbcn

Cartell de la concentració