CCOO presenta l’informe ‘Metamorfosi i renaixement del sector de l’automoció a Catalunya’ en una jornada sobre el present i el futur del sector de l’automòbil

La jornada sobre el present i el futur del sector de l’automòbil, organitzada per la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya el dimarts 22 d’octubre, al Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell, ha estat l’espai escollit per presentar l’informe ‘Metamorfosi i renaixement del sector de l’automoció a Catalunya’ elaborat pel sindicat.

Malgrat que hi ha diversos estudis i anàlisis no del tot coincidents —i fins i tot, en ocasions, contradictoris— sobre com serà la transició de la indústria de l’automòbil, tot sembla apuntar que anirà cap a l’electrificació dels motors de vehicles i la mobilitat compartida. La caiguda de les vendes que experimenten els mercats europeus, causada, en part, per la incertesa davant de la proliferació de lleis, regulacions i plans per reduir les emissions contaminants i els gasos amb efecte d’hivernacle (GEH), sembla haver iniciat un canvi de tendència que obre la porta definitivament al vehicle elèctric.

Feu clic per veure:
– l’informe ‘Metamorfosi i renaixement del sector de l’automoció a Catalunya’ en català
– l’informe ‘Metamorfosi i renaixement del sector de l’automoció a Catalunya’ en castellà
– l’informe ‘Metamorfosi i renaixement del sector de l’automoció a Catalunya’ en anglès

A la jornada també s’hi ha tractat la transformació del sector de l’automòbil a Espanya i a Catalunya. Hi han intervingut la consellera d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón; el secretari general d’Indústria, Raül Blanco Díaz; el vicepresident executiu d’ANFAC, Mario Armero, i el secretari general de CCOO d’Indústria estatal, Agustín Martín.

La cloenda anirà a càrrec del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

Feu clic per veure:
– les fotografies de la jornada feta el 22 d’octubre de 2019 a Martorell
-els vídeos de la jornada feta el 22 d’octubre de 2019 a Martorell:
benvinguda,
+ obertura,
+ presentació informe,
+ taula rodona sobre reptes sindicals,
+ taula rodona sobre transformació del sector,
+ cloenda

Més informació