CCOO i la resta de sindicats convoquem concentracions demà 23 de març a les portes dels centres penitenciaris de Catalunya

CCOO i la resta d’organitzacions sindicals considerem trencades les negociacions després que, el passat 16 de març una nova agressió a dos funcionaris de presons a Brians 2 posés sobre la taula la inseguretat que patim com a col·lectiu. No hem obtingut resposta ni compromís per part de la direcció de Brians 2. Tots els representants sindicals continuem la tancada al despatx que va començar ahir, a l’espera de propostes de la direcció per resoldre aquesta situació, que considerem insostenible. De la mateixa manera, delegats i delegades d’altres centres, com C.P. Puig dels Bases, C.P. Joves, C. Obert Girona o C.P. Mas d’Enric han ocupat les direccions dels seus respectius centres en solidaritat amb la nostra situació.

Demà convoquem concentracions a tots els centres penitenciaris de Catalunya per posar de manifest el nostre malestar i exigir solucions urgents:

Centres: Brians 2, CO Barcelona, Quatre Camins, CO Tarragona, Ponent Dones, Lledoners, CO Girona, Mas d’Enric, Brians 1, Joves PHP Terrassa, Puig de les Bases, Co Lleida.