CCOO denuncia una greu agressió a un funcionari del centre penitenciari de Quatre camins

Els treballadors i treballadores penitenciaris han sofert vàries agressions els últims dies

Els treballadors i treballadores penitenciaris han sofert vàries agressions els últims dies. Ahir, 23 de novembre, un funcionari de servei en el DERT (Departament especial de règim tancat), va ser atacat per un intern el qual li va mossegar un dit amb resultat d’amputació. El treballador va ser assistit ahir quirúrgicament i psicològicament.

CCOO denúncia la falta d’anàlisi i actuació dels equips directius dels centres penitenciaris amb l’objectiu d’aturar agressions brutals com la d’ahir i que es repeteixen reiteradament. La plantilla de Quatre Camins, sent que la seva professió es denigra cada dia més a causa de les condicions en què han d’afrontar el dia a dia, i per l’absència de resposta institucional en defensa dels seus drets i condicions laborals.


CCOO exigirà les responsabilitats que pertoqui a l’administració penitenciària així com reiterar les demandes de seguretat i protocols d’actuació davant de situacions que posen en perill la salut i dignitat dels treballadors i treballadores.