CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Esparraguera

CCOO de Catalunya condemna l’assassinat masclista d’una dona a Esparreguera, i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

CCOO mostra la seva indignació i preocupació per fets com aquest, se suma a la demanda perquè els poders públics reconeguin la lluita pels drets de les dones i perquè l’erradicació de la violència masclista es tracti com una qüestió d’Estat. CCOO també destaca el seu compromís ferm a cooperar en la construcció d’una societat en la qual les dones puguin viure lliures de qualsevol violència.

Des d’aquestes línies volem expressar el nostre condol a la família i entorn de la víctima, i fer una crida a totes les persones, organitzacions i institucions que treballen per combatre la violència masclista a sumar esforços perquè d’una vegada per totes la violència contra les dones sigui definitivament erradicada.

Avui, 28 de maig es farà un minut de silenci a les 12 h davant les seus de CCOO de Catalunya. A la seu nacional (Via Laietana, 16) el minut de silenci tindrà lloc a la sala d’actes (planta zero)