CCOO convoca una nova concentració davant calçats Marlo’s per exigir l’abonament dels salaris

Concentració divendres 17 de març davant la botiga de calçats Marlo’s (av. de la Generalitat, 38, 08922 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona), a les 18.00 hores

Les empreses Ángel Rodríguez i Codica estan abandonant el seu propi negoci de calçats Marlo’s i les seves responsabilitats laborals, i deuen el sou de part de la plantilla des de desembre passat tot i que la Inspecció de Treball ha resolt que l’empresa ha de complir amb l’obligació de pagament en temps i forma.

L’empresa deu el salari des del desembre a part de la plantilla, i ho fa de manera arbitrària, com una mesura més de pressió perquè renunciïn al lloc de treball. La Inspecció de Treball ha elevat resolució a la denúncia presentada per CCOO pels retards en l’abonament de salaris, on es constata l’incompliment greu de l’empresari, per la qual cosa s’inicia un procediment sancionador davant dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball, i se li requereix que compleixi l’obligació de pagament en temps i forma.

Des de CCOO i el comitè d’empresa s’han reclamat diverses reunions per plantejar les demandes del personal, sense resposta, i s’ha intervingut amb accions legals de denúncia a la Inspecció de Treball i de petició de la mediació del Tribunal Laboral de Catalunya. L’empresa segueix tancada en banda i exigim solucions per posar fi a la desídia de la direcció.

Per tot això, les treballadores de CODICA Marlo’s es tornaran a concentrar davant la botiga de Santa Coloma aquest divendres 17 de març.