CCOO convoca noves concentracions davant SPAR (Fragadis) a Tortosa per la nul·la voluntat negociadora de l´empresa

El proper dijous 26 està convocada una nova concentració davant les botigues de l’SPAR de Tortosa, a les 10 hores a Av. Generalitat i a les 11.15 h al Carrer Berenguer IV.

El comitè d’empresa de Fragadis, compost per CCOO, USOC i UGT, ha decidit continuar convocant noves concentracions de protesta davant de les botigues veient que després de les anteriors concentracions del 13 de desembre, 5 de gener i de la reunió del passat 16 de gener, l’empresa manté la nul·la voluntat de negociar les reivindicacions plantejades: aturar el degoteig d’acomiadaments injustificats, contractacions de 40 hores, hores extres festives a 15 euros, horaris per la conciliació familiar, mesures per pal·liar l’estrés laboral.

La plantilla pateix una alta pressió sobre les seves condicions de treball, amb canvis d’horaris i torns sense informar amb antelació, pressions perquè renunciïn al cobrament de plusos, com és el de conductor de toros mecànics; provocant estrés i por a ser acomiadada.

Fragadis és propietària dels supermercats SPAR a la província de Tarragona, on compta amb més de 1.000 treballadors i treballadores entre magatzem, botigues i oficines.

El comitè exigeix que l’empresa se senti amb voluntat de dialogar i negociar per arribar a acords. Mentre no canviï la seva actitud el comitè continuarà convocant concentracions davant les botigues i alhora interposar les denúncies pertinents a Inspecció de Treball per aquells incompliments de la legislació i les irregularitats que esta exercint l’empresa.