Barça TV arriba a un preacord amb Telefònica i desconvoca les vagues programades al febrer

L’assemblea de treballadors i treballadores de Barça TV ha decidit aturar les vagues de tres dies convocades pels dies 15, 16 i 17 de febrer.

El motiu de la desconvocatòria és que durant la mediació que es va celebrar ahir dimarts 14 de febrer en el Departament d’Empresa i Treball, el Comitè de Vaga de Barça TV i l’empresa TBSC Barcelona Producciones SLU (Telefònica) van arribar a un preacord. La proposta acceptada després de deu vagues i diverses mobilitzacions es concreta en una pujada salarial del 5% pel 2022 i un augment salarial pel 2023 esglaonat en tres trams depenent de la renda anual bruta ( 2%. 4% i 6%.), a més d’una paga extra en concepte de gratificació de 300 Euros.

D’altra banda, en l’acord es va regular altres conceptes com són els de la nocturnitat, disponibilitat, festius, permisos no retribuïts, entre d’altres. Tot plegat va ser ratificat per la majoria de la plantilla, però el comitè d’empresa  i la plantilla continuen pensant que aquest pacte és insuficient i que caldrà continuar negociant les millores presents i futures que dignifiquin, d’una vegada per totes, la seva professió. Per això, demanen que el Futbol Club Barcelona intervingui i es posi al costat de les persones treballadores