Àrea Pública de CCOO reclama al Govern de la Generalitat l’increment salarial de l’any 2021 i el pagament aquest any de la paga extra de 2014 encara pendent

No hem obtingut cap resposta a la nostra petició de convocatòria de la Mesa General de negociació

Aquest mes de gener, les treballadores i els treballadors de la Generalitat no veuran reflectit cap increment en la seva nòmina. Funció Pública encara no ha donat resposta a la petició de CCOO de convocar la Mesa General de negociació ni a cap de les propostes de CCOO en matèria salarial per aquest any 2021, propostes que coneixen ja fa mesos.

CCOO vam presentar la nostra proposta per a l’any 2021 a la darrera reunió de la Mesa General, el passat 29 d’octubre. En síntesi, vam plantejar:

– D’entrada, el pagament de l’increment marcat pels pressupostos generals de l’Estat (PGE), que ha estat del 0,9 % tal com ja estava previst
– Vam demanar que anessin més enllà dels PGE i aportessin una quantitat addicional als nostres salaris
– El pagament de la totalitat de la paga extra de 2014 abans de l’estiu del 2021. I fer-ho extensiu a tota la plantilla de la Generalitat, més enllà de l’àmbit de la Mesa General. També per al personal de l’Administració de justícia, universitats, mossos, empreses públiques… A tothom que se li degui aquesta paga.

CCOO, des de l’inici de la pandèmia, estem recordant al Govern de la Generalitat que la millor manera de “gratificar” les empleades i els empleats públics per la situació que estem vivint és el pagament de tot el que se’ls deu. Menys omplir-se la boca de bones paraules, i pagar tot el deute d’una vegada.