Pendent del redactat i la signatura final, el preacord ja ha estat refrendat per la plantilla

CCOO signa un preacord a Girbau que redueix significativament les persones afectades per acomiadament


El Comitè d’Empresa de Girbau (format per 16 membres de CCOO i 1 de la Intersindical-CSC) ha arribat a un preacord amb la direcció de l’empresa que redueix els acomiadaments previstos inicialment, de 76 a 48. A més, d’aquests 48 afectats, 9 seran prejubilacions amb un acompanyament durant 3 anys amb el 90 % del salari net i 10 sortiran amb baixes incentivades, amb una indemnització mínima se 12.000 € i una màxima de 18.000 €.

Finalment, seran 29 les persones treballadores que tindran una sortida de l’empresa amb les condicions pactades al preacord que recullen indemnitzacions de 36 dies per anys treballat, 30 mesos de topall, una aportació lineal de 400 € per any treballat i una indemnització màxima total de 90.000 €.

El preacord va ser refrendat ahir per la plantilla i ara està pendent del redactat i la signatura final.


18/03/2021

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.