10.574 persones afiliades avalen la candidatura de Javier Pacheco per tornar a ser secretari general de CCOO de Catalunya


Foto Les normes del 12è Congrés donaven un termini per recollir avals entre el 9 de desembre del 2020 i el 27 de febrer de 2021 perquè el candidat presentés el seu programa en assemblees i trobades deliberatives. Malgrat que la major part de les reunions s’han hagut de fer de forma telemàtica, l’equip de Javier Pacheco va presentar a la Secretaria d’Organització els avals recollits dins el termini establert.

Un cop fet el recompte, la Secretaria d’Organització ha certificat aquest matí que el nombre ha estat de 10.574.

Les persones que vulguin presentar una candidatura a la Secretaria General de la CS de la CONC han de presentar un 10 % dels avals de les delegades i delegats del congrés. Amb caràcter opcional, han de presentar així mateix l’aval d’almenys mil afiliades i afiliats.

Javier Pacheco és, doncs, l’únic candidat, i el seu projecte ja està avalat amb un suport significatiu.

El 12è Congrés de CONC se celebrarà els dies 21, 22 i 21 de maig a Barcelona.

05/03/2021

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.