CCOO i UGT demanen a l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès reobrir la negociació de l'Acord i Conveni


FotoL’actual Acord i Conveni de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès no responen a l’actual realitat laboral i econòmica de les administracions publiques del nostre entorn, és en aquest sentit que ambos sindicats han instat a l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès a iniciar un procés de negociació que avanci significativament en la recuperació econòmica, la flexibilitat horària i la millora de les condicions laborals de tots els treballadors i totes les treballadores del municipi. Així com d’encabir elements de millora en la prestació de serveis a la ciutadania, amb el que ha de ser el nou Acord i Conveni pel conjunt de la plantilla. 

L’ajuntament de Sant Quirze del Vallès va  denunciar  el Conveni Col•lectiu del Personal Laboral i de l’Acord de Condicions de Treball del Personal Estatutari al servei de l’ajuntament el 29 de novembre de 2011, fent esment que el seu àmbit temporal  va finalitzar el 31 de desembre de 2005. Però durant tot aquest temps no ha facilitat les condicions necessàries per entomar una plena negociació amb la voluntat i la bona fe que han de regir aquest procés.

CCOO i UGT a l’ajuntament de Sant Quirze manifesten que si el que es vol és no posar en  perill els serveis públics que es presten a la ciutadania s’han d’actualitzar les actuals condicions laborals.,És en aquest sentit que insten a l’ajuntament a reobrir la negociació d’un nou Acord i Conveni emplaçant la constitució de la Mesa de Negociació amb l’objectiu d’assolir un nou un marc regulador de condicions laborals pels proper exercicis.
17/02/2021

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.