CCOO exigeix al Gerent de l’ICS, Josep Maria Argimon, que intervingui davant el reiterat mal funcionament de l’aplicació informàtica que afecta milers de professionals

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya, ahir 27 de gener de 2021, va registrar una carta a l’ICS, dirigida al seu gerent, Josep Maria Argimon, perquè  intervingui amb la màxima celeritat i doni de resposta als milers de professionals afectats pel mal funcionament de l’aplicació informàtica anomenada Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH).
Tot plegat afecta tant al personal estatutari fix, com al personal estatutari temporal com, fins i tot, als aspirants a obtenir una plaça estatutària fixa.
Aquesta aplicació informàtica fa que la borsa de treball no s’hagi actualitzat en els darrers 2 anys, cosa que fa que la puntuació amb què es realitza la contractació està molt de la puntuació real de les persones inscrites, ja que es contracta amb el barem publicat al febrer del 2019.
A més, afecta milers i milers de professionals que en l’actualitat veuen com els processos de concurs-oposició no avancen, alguns d’ells iniciats al 2018.
I pel que fa al personal fix, tampoc han sortit els trasllats previstos per al mes d’octubre de l’any passat ni s’ha publicat els nivells d’assoliment de carrera provisional de les persones que ho van sol·licitar al desembre del 2019.
Des de CCOO pensem que la situació ja és insostenible i inaguantable, i exigim que se solucioni al més aviat possible.

Podeu consultar l’escrit entrat a registre:

Queixa Gerència ICS mal funcionament SGRH.pdf