L'Ajuntament de Tarragona dóna suport al manteniment de l'oficina del Centre d'Informació per a Treballadors estrangers a la ciutat

L'oficina del CITE a Tarragona: assessorament gratuït en temes d'estrangeria


Foto

Un any més, l’oficina del CITE de CCOO de Catalunya a Tarragona ha rebut el suport de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest suport garanteix la continuïtat de l’oficina del CITE a la ciutat des d’on es dóna assessorament gratuït en matèria d’estrangeria.

El suport a la tramitació de la documentació de persones en situació irregular representa un clar benefici tant per a les persones afectades com per al conjunt del territori. Disposar d'una situació administrativa regular els permet una millor integració social i laboral de les persones estrangeres. El mateix es pot dir de la resta de tràmits i informacions realitzades sobre la Llei d'estrangeria, que garanteixen que la persona en situació regular pugui mantenir-la sense dificultats.

A més, des l’oficina del CITE també es fan sessions formatives sobre coneixements laborals del Servei de Primera Acollida previst en el marc de la Llei d’acollida de persones immigrades i retornades a Catalunya. També es realitzen sessions informatives sobre el marc jurídic d'estrangeria adreçades a treballadors i treballadores estrangers i actuacions de sensibilització de la ciutadania sobre la realitat del fet migratori a Catalunya.


09/09/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.