L'acord entre els sindicats CCOO i UGT i les patronals del sector serà de dos anys (2020-2021)

CCOO arriba a un principi d'acord per al conveni de supermercats de Catalunya


FotoDes de CCOO valorem positivament l'acord per al conveni de supermercats de Catalunya, ja que aconseguim l'objectiu dels 14.000 euros com a salari mínim de conveni, garantim pujades salarials en un context d'IPC negatiu i acordem major increment a major nivell de vendes.

Es reconeix, a nivell sector, part del gran esforç realitzat per les plantilles en un any tan complicat per a les persones treballadores, com ha estat aquest any 2020, amb el pagament de variables addicionals a causa d'un major volum de vendes.

Punts destacables:

- Increment salarial:
2020:
Increment d'un 1 % fix (consolidable a taules) i un pagament únic d'un 0,8 % del salari brut de conveni.
2021:
Increment d'un 1 % fix i un variable vinculat a vendes fins a un màxim d'un 1,2 % (0,8 % consolidable en taules i un 0,4 % no consolidable).

- Compensació i absorció:
No operarà en salaris bruts inferiors a 22.000 euros (s'amplia de 18.000 euros a 22.000 euros el nivell d'ingressos perquè no operi).

- Tarragona:
Salari de conveni de 14.000 euros mínim per al 2021.


29/12/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.