CCOO reclama a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat que cessi en la seva actitud antisindical


Foto Des del 2018 la representació sindical de CCOO pateix l’actitud antisindical del govern de l’ajuntament, a través dels representants tècnics, i més concretament de la gerència municipal, que intenta fer-nos perdre la majoria a la Comissió de Control del Pla de Pensions modificant arbitràriament el mecanisme de votació i, posteriorment, durant el procés d’eleccions sindicals, amb actituds impròpies de servidors públics.

CCOO de sempre ha tingut una actitud proactiva i conciliadora per defensar els interessos de la plantilla, però els darrers fets viscuts a la negociació dels nous acords ha estat la gota que ha fet vessar el got. Concretament, la convocatòria precipitada per signar el conveni i l'acord, i l’enviament d’una patrulla de companys de la policia local a aquesta reunió per coaccionar-nos i per a fer creure a la plantilla que som delinqüents perillosos.

Un conveni/acord gestat d'esquena a CCOO que no només no recull les nostres propostes de millora, sinó que empitjora les ja aconseguides en l’anterior negociació.

Per a CCOO, que l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat continuï amb la seva política del tot s'hi val deixa clara una actitud prepotent i antijurídica dels seus representants, i contrària als interessos del personal. Fins i tot en el laude arbitral guanyat per CCOO durant el procés electoral sindical, l’àrbitre va recriminar l’actitud de l’Ajuntament.

Tampoc volen que treballem per aconseguir millores laborals per al conjunt de la plantilla. No podem oblidar que, per demanda de CCOO, l’ajuntament va ser condemnat a fer un pagament de 150 euros a la majoria de la plantilla municipal al mes de setembre, i hores d’ara el consistori no ha complert ni vol executar aquesta sentència.

CCOO som l’organització sindical més representativa a Catalunya i a l’Estat, i no permetrem tractes vexatoris ni cap el nostre sindicat ni cap als nostres representants. Sempre defensarem els interessos de totes les treballadores i tots els treballadors, pel que exigim de la representació política municipal que doni la cara, que cessi en aquesta actitud, que no deixi en mans de determinats tècnics i sindicats la gestió de les polítiques de personal i que reobri la negociació col·lectiva efectiva.

18/12/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.