CCOO rebutja l'anunci de tancament a U-Shin a Arbrera


Foto La direcció d’U-Shin, del grup MinebeaMitsumi, ha anunciat el tancament de la planta d’Abrera (antiga Valeo Sistemas de Seguridad) i l’acomiadament de les 72 persones que hi treballen. CCOO d’Indústria de Catalunya rebutja fermament aquesta decisió de l’empresa i l'insta a buscar una alternativa que garanteixi la continuïtat industrial de la planta i dels llocs de treball.

CCOO recorda que la plantilla ja ha fet un esforç important, especialment en matèria econòmica, ja que ha patit reduccions salarials per adaptar-se a les necessitats que l’empresa plantejava per ser competitiva i garantir un futur que ara no els ofereix.

CCOO lamenta la destrucció de teixit industrial i ocupació que està patint darrerament el municipi d’Abrera davant les decisions de diferents empreses que, en els últims mesos han presentat expedients de regulació d’ocupació, escudant-se en la situació de crisi.


17/12/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.