Els decrets que regulen els plans d'igualtat i la igualtat retributiva entre dones i homes

Dues noves eines per continuar avançant en les polítiques d'igualtat en l'àmbit laboral


Foto

CCOO ha elaborat una guia sobre els decrets llei que regulen els plans d'igualtat i la igualtat retributiva entre homes i dones, dues noves eines per continuar avançant en les polítiques d'igualtat en l'àmbit laboral.

  • Reial decret 901/2020, de 13 d’octubre, pel qual es regulen els plans d’igualtat i el seu registre i es modifica el Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

  • Reial decret 902/2020, de 13 d’octubre, d’igualtat retributiva entre dones i homes.

 

Tots dos decrets són fruit de les negociacions en l’àmbit del diàleg social que van finalitzar amb acord entre els ministeris de Treball, Economia Social i d’Igualtat i els sindicats CCOO i UGT. Les organitzacions empresarials participants a les negociacions no van signar l’acord.

 

Feu clic per veure la guia 'Dues noves eines per continuar avançant en les polítiques d'igualtat en l'àmbit laboral'

15/12/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.