L'oficina del CITE a Manresa: assessorament gratuït en temes d'estrangeria

L'Ajuntament de Manresa dona suport al manteniment de l'oficina del Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers de Manresa


Foto

Un any més, l’oficina del CITE de CCOO de Catalunya a Manresa ha rebut el suport de l’Ajuntament de Manresa. Aquest suport garanteix la continuïtat de l’oficina del CITE a Manresa, que també té el suport de la Diputació de Barcelona, des d’on es dona assessorament gratuït en matèria d’estrangeria. A més, des de l’oficina del CITE també es fan assemblees informatives sobre drets i deures laborals i sobre el marc jurídic d'estrangeria adreçades a treballadors i treballadores estrangers i actuacions de sensibilització de la ciutadania sobre la realitat del fet migratori a Catalunya.

El suport en la tramitació de la documentació de persones en situació irregular representa un clar benefici tant per a les persones afectades com per al conjunt del territori. Disposar d'una situació administrativa regular permet una millor integració social i laboral de les persones estrangeres. El mateix es pot dir de la resta de tràmits i informacions realitzades sobre la llei d'estrangeria, que garanteixen que la persona en situació regular pugui mantenir-la sense dificultats.

Finalment, també s'informa sobre mobilitat internacional de treballadors per a totes aquelles persones que estan interessades a cercar una oportunitat laboral a l'estranger.10/09/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.