Els agents econòmics i socials més representatius de Catalunya demanen al Govern de la Generalitat una proposta urgent per compensar els sectors afectats per la desescalada


En una carta dirigida al vicepresident de la Generalitat, sol·liciten una proposta compromesa i iniciar el treball en el marc del diàleg social amb la màxima celeritat.

La missiva s’envia després que el passat 13 de novembre s’acordés treballar en aquest sentit i 15 dies després no hi ha hagut cap tipus de resposta per part de l’Executiu català

Barcelona, 29 de novembre del 2020.

El agents socials i econòmics més representatius de Catalunya (Foment del Treball, PIMEC, CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya), membres del Consell del Diàleg Social, han adreçat una carta al vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, per sol·licitar una proposta urgent per abordar les mesures que han de compensar alguns sectors afectats per la desescalada i iniciar el treball en el marc del diàleg social amb la màxima celeritat.
La missiva s’envia després que el passat 13 de novembre es reunissin els agents socials i econòmics amb el vicepresident per tractar el malestar sobre el desenvolupament dels treballs del diàleg social i la falta d’acords amb els agents socials i econòmics en aquest període en aspectes centrals per compensar a empreses i treballadors i treballadores l’impacte de les conseqüències de la crisi sanitària. A la reunió es va acordar que el Govern traslladaria una proposta compromesa i s’establiria una agenda de matèries per a la concertació i 15 dies després no hi hagut cap tipus de resposta per part de l’Executiu català.
Davant d’això, els agents socials i econòmics volen manifestar el seu compromís per contribuir a les millores necessàries dels mecanismes administratius i dels criteris per fer arribar els ajuts a les persones afectades, però volen tenir la certesa que els compromisos assolits es concreten i es porten a terme.


veure arxiu
29/11/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.