CCOO exigeix garanties per a les plantilles a BBVA i al Banc SabadellDavant l'anunci de converses entre el BBVA i Banc Sabadell en relació amb una potencial operació de fusió, les seccions sindicals de CCOO d'ambdues entitats hem transmès a les dues direccions que, de dur a terme aquesta operació corporativa, es faci amb totes les garanties per a la plantilla.
Per a CCOO, el primer sindicat a BBVA i Banc Sabadell, és imprescindible que, si finalment es materialitza aquesta operació, s'articuli un acord laboral que protegeix les condicions laborals i l'ocupació de les dues plantilles, que sumen prop de quaranta mil persones, amb uns objectius clars:
• Garanties d'ocupació
• Sortides voluntàries si es plantegen excedents
• Preservació i millora de les condicions salarials i laborals
• Projecte d'empresa amb viabilitat futura
CCOO treballarem, com sempre, en la defensa de tota la plantilla per garantir un futur laboral que aporti la tranquil·litat i la dignitat tantes vegades reclamada. A partir d'aquest moment, les seccions sindicals de CCOO de Serveis de BBVA i Banc Sabadell comencen a treballar per a un possible escenari de fusió.

17/11/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.