Democràcia econòmica

Butlletí Treball, Economia i Societat (octubre del 2020)


Foto

Et presentem un nova edició del BTES:

Butlletí núm. 8

El Butlletí tracta de la democràcia econòmica. Com avançar en democràcia econòmica i democràcia a l'empresa és un debat necessari avui dia, i es per això que CCOO de Catalunya organitza una Jornada sobre democràcia econòmica, en el marc del Dia de la Fundació, el proper 20 de novembre.

 

Aquest BTES inclou:

- Editorial: democratitzar l’economia, democratitzar l’empresa.

- Dossier monogràfic: avançar i aprofundir en la idea de democràcia econòmica, assolir espais de participació per a les persones treballadores en les decisions de les empreses, i experiències d’economia social i solidària, on CCOO de Catalunya té una implicació creixent. Aquests són els eixos temàtics del dossier.

- Nota de conjuntura econòmica: analitzem la conjuntura econòmica global, europea, estatal i catalana, també l’efecte devastador de la crisi de la COVID-19 en el mercat de treball a Catalunya.

- Aula treball i societat: presentació de l’estudi “digitalització i noves formes de representació col·lectiva”.

- Noves realitats: per què governar la digitalització és avançar en democràcia econòmica?

- Seminari Salvador Seguí: manifest “per una reconstrucció nacional i social al servei de les persones".

- Treball de postgrau: “La liberación de la humanidad mediante el fin del trabajo”.

Hemeroteca: consulta els anteriors números del Butlletí Treball, Economia i Societat.


03/11/2020

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.